• alle tegels
 • foto’s
 • Zorgcentrale

  Uit de Als je het mij vraagt-gesprekken die Team Rooij uit Sint-Oedenrode met cliënten en verwanten gevoerd hebben, kwam naast een scala aan wensen een hele duidelijke vraag naar boven…
  “Hoe werkt dat nu, die Zorgcentrale van Dichterbij?!?”

   

   

  En daarom werd er direct een bezoekje aan de Zorgcentrale ingepland. Met een flinke groep van maar liefst 16 personen, bestaande uit cliënten, verwanten en begeleiders werd Team Rooij door Jos van de Zorgcentrale gastvrij ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een koekje kregen ze eerst een korte uitleg over alle zorgsystemen die er zijn en over de zorgsystemen die Dichterbij in huis heeft. Via een demobord werd er uitleg gegeven. En natuurlijk was er voor iedereen meer dan voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Tot slot volgde de beruchte rondleiding door de centrale, waarbij de cliënten hun ogen uitkeken! “We hebben een super leuke, leerzame en interessante avond gehad!”.
  Goed om te horen jongens!

   

  Reacties:
  • Danielle van Hove schreef:

   Als je het mij vraagt hadden de bewoners van Boomheide 2 daar graag gebleven!!!! Valt me op dat mensen van een lager niveau helemaal niet in aanmerking komen voor dit project!


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *