• alle tegels
 • foto’s
 • Romy

  Dit is Romy en zij zwemt dit weekend op de Special Olympics Nationale Spelen 2016! Haar motto? “Maak veel plezier met z’n allen! Ik heb 2 keer brons gewonnen, 7 keer zilver en 19 keer goud en ook een aantal medailles op de Special Olympics NL. Maar als ik niet win, is het ook niet erg.”  ls je het mij vraagt is Romy juist daarom een kampioen in hart en nieren

  !romy

  Reacties:
  • ben van den heuvel schreef:

   lieve Romy maar die wil ik wel leren kenen maar dat is wel een mooi foto maar ze hou ook van zwemen maar ik heet ben van den heuvel maar ik woon ook bij dichterbij in Berghem op het reut maar dat is wel een mooi foto van Romy maar ik wil weten waar ze woont maar ik vindt een lieve meid ik hoor het wel gr: van ben van den heuvel


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *