• alle tegels
 • foto’s
 • Rob

  Je hebt waarmakers en je hebt waarmakers. Begeleider Francien en de NS zijn het type waarmakers wat Rob de dag van zijn leven bezorgden.
  Vanaf het moment dat Rob in de conducteurskantine aankwam voelde hij zich al als een vis in het water. Zo vroeg hij met de grootste vanzelfsprekendheid aan iedereen hoe het ermee ging. Hij kreeg zelfs een bodywarmer en een pet die hij ondanks het warme weer de hele dag niet meer heeft uitgetrokken!
  Bij alle haltes richting Den Bosch en terug mocht Rob bij vertrek van detrein op het fluitje blazen waarna hij keurig het bordje omhoog stak zodat de trein weer kon vertrekken. Conducteur Kees had nog nooit iemand zo hard horen fluiten! En tijdens de rit zat Rob, hoe kan het ook anders, in de cockpit naast de Machinist!

  Eenmaal in Den Bosch kwam Rob zijn zwemjuf tegen maar daar had hij op dat moment natuurlijk geen tijd voor: “Nu niet, andere keer!”. Hij had natuurlijk wél tijd om iedereen in de trein als een echte conducteur vrolijk te begroeten. Toen twee andere conducteurs hem vroegen wat hij aan het doen was, antwoordde Rob: “Ik werk hier”.
  En zo is dat Rob. Jij werkt hier.

   

  Reacties:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *