• alle tegels
 • foto’s
 • E-health bij Twinkeling

  De zomervakantie zit er weer op. Op Twinkeling in Horst was het een bijzondere vakantie: cliënten genoten daar een hele zomer lang van allerlei toffe e-healthtoepassingen. Een schot in de roos.

   

   

  Lekker bewegen met de i-Jump en de Kinemoto, spannend spelen op een interactieve vloer en de beleeftafel en actief bezig zijn met de Nintendo Wii. Tijdens de zomervakantie kon het bij Twinkeling. Kinderen én volwassenen maakten er gretig gebruik van. “Naar aanleiding van de interne roadshows vroegen medewerkers me of we in de zomer op Twinkeling een paar e-healthtoepassingen konden neerzetten”, zegt Thijs Tacken, e-healthcoördinator regio Zuid. “Een goed idee, zeker ook omdat het in de zomer extra druk is op Twinkeling. Er komen dan ook kinderen die normaal op school zitten.”

   

  Leuke vakantie

  Thijs pakte het groot aan, hij bouwde een leegstaand lokaal om tot beleefruimte. “Het doel was om iedereen kennis te laten maken met deze e-healthtoepassingen, maar vooral om mensen op Twinkeling een leuke zomervakantie te bezorgen”, aldus Thijs. En dat is gelukt, getuige het goede gebruik van de ruimte én de positieve reacties: ‘cliënten kunnen hier echt hun energie kwijt’, ‘het activeert en prikkelt de fantasie’, ‘het stimuleert de ontwikkeling’ en ‘leuk en ook nog eens educatief’.

   

   

   

   

  Reacties:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *