• alle tegels
 • filmpjes
 • Verwantenwens

  Sommige wensen komen vanuit verwanten. Zo ook vanuit Angela. 

  Toen Angela in 2014 moeder werd van Vigo, een jongetje met het Syndroom van Down, werd zij overrompeld door emoties en zorgen… Ze had behoefte aan de ervaringen van andere ouders, zonder daarbij haar eigen verhaal te hoeven delen. Daardoor kwam de wens naar voren om een film te maken. Een film genaamd ‘Als ik dit vooraf had geweten’.

  In deze film komen ouders van een kind met het Down-syndroom aan het woord. Over de zwangerschap en de eerste periode na de bevalling. Wat ging er door hen heen? Wat stond hen te wachten? Wat waren de moeilijke momenten? Een film die dus niet zozeer gaat over de omgang met een gehandicapt kind, maar over de omgang met emoties die daarmee gepaard gaan…

  Voor zo’n film is geld nodig. Daarom startte Angela samen met Stichting Downsyndroomeen crowdfunding-campagne waarmee inmiddels bijna €13.000,- is ingezameld! Dat is maar liefst de helft van het nodige budget.

  Voor de andere helft kan nog altijd rechtstreeks gedoneerd worden bij Stichting Down Syndroom:
  NL40 RABO 0367108445, t.n.v. Stichting Downsyndroom te Meppel, o.v.v. “Als ik dit vooraf had geweten”.
  Iedere andere vorm van hulp is natuurlijk ook van harte welkom! Neem daarvoor contact met alsikditvoorafhadgeweten@gmail.com of met de pagina Alsikditvoorafhadgeweten.

  Reacties:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *